Portfolio

23 maart 2018 NL-reset

Een groot event is in aantocht voor de watersector. Dit keer niet voor de gevestigde orde, maar voor nieuw, jong talent! Wij gaan in groepen aan de slag om voor Nederland..

Rick Jendrusch en Bo Schreur (ambassadeur Topsector water en werkneemster bij RPS) geven als Dutch Wavemaker een presentatie over hun missie in New Port. Op 23 maart zullen 100 tot 150 jong professionals uit de watersector samen laten zien dat innoveren en baanbrekend samenwerken samengaan tijdens NL-reset. 

Datum en tijd

vr 23 maart 2018
08:30 – 19:30 CET

Locatie

LEF Future Center Rijkswaterstaat
Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht

NL-reset: werken aan innovatie en Human Capital

Het evenement NL-reset, voor en door jongeren uit de watersector, is onderdeel van het programma Human Capital van Topsector Water & Maritiem. Topsector Water & Maritiem streeft naar het oplossen van wateruitdagingen om het wereld welzijn en de wereld welvaart te verhogen. Op dit moment betreedt een nieuwe generatie professionals de arbeidsmarkt, die een belangrijke rol zal gaan spelen in de aanpak van deze uitdagingen. Er zijn talrijke netwerken – formeel of informeel georganiseerd– waarin deze jong professionals samengebracht zijn. Verbinden van deze netwerken aan elkaar en aan de Topsector Water & Maritiem draagt bij aan een toekomstbestendige watersector.

De deelnemers gaan in groepen aan de slag om voor Nederland een nog geheel lege 13de provincie ontwerpen, via technologische, organisatorische en systeem-innovatie. Zij worden gestimuleerd om innovatief en integraal te denken. De resultaten van de dag zullen worden aangeboden aan vooraanstaande personen uit de watersector.

Aanmelden

Dit evenement is gratis. Klik hier om je aan te melden.
Let op: kaartverkoop sluit maandag 19 maart 9.00 uur!

Wij gaan voor een gevarieerde groep Young Water Professionals (van jurist tot geohydroloog) en we hebben beperkte plek, dus staat het de organisatie vrij om deelnemers te selecteren bij een te groot aantal aanmeldingen. Dus, ben je werkzaam in de watersector en onder de 36 jaar: meld je snel aan!