19 december 2015 Zeeuwse Schaatsdag

Ben je ook fan van de Zeeuwse schaatstoppers Erwin en Niels Mesu? Dan mag je de Zeeuwse Schaatsdag natuurlijk niet missen! Moedig ze aan tijdens hun thuiswedstrijd in de KPN Marathon Cup.

Op zaterdag 19 december a.s. komt de KPN Marathon Cup naar Breda. Schaatsclub SSC De Poel nodigt u samen met Stichting ZSL uit om de Zeeuwse schaatstoppers Erwin en Niels Mesu tijdens hun thuiswedstrijd aan te moedigen en naar de overwinning te schreeuwen. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een Zeeuwse bolus. Rondom de wedstrijden van de Beloftendivisie, de Topdivisie Dames en de Topdivisie Heren zorgt toptrainer Jillert Anema voor een voorbeschouwing. Na afloop treft u Erwin Mesu en zijn team De Haan Westerhoff tijdens een meet-and-greet.

V.a. 18.30u: Ontvangst in het raketcentrum met kopje koffie/thee en Zeeuwse bolus
19.00u: Masterclass Jillert Anema
19.30u: Topdivisie Dames
20.30u: Topdivisie Heren
Aansluitend: Meet-and-greet

Tickets kosten €6,00 p.p. en zijn tot donderdag 17 december a.s. te bestellen.

Adres:
Terheijdenseweg 500