17 september 2016 tot 25 september 2016 Nationale Sportweek

De nationale sportweek heeft als doel het sporten en bewegen te promoten.

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen!

Skeelerclinics
Op woensdag 21 september organiseert Stichting ZSL samen met WEA, SMWO, ENGIE en Agrimarkt skeelerclinics die worden gegeven door schaatskampioene Annamarie Thomas. Wil jij leren skeeleren van een prof?
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Kom dan naar de skeelerbaan in Goes-Zuid en verbeter je skills! Inschrijven is niet nodig!