15 september 2016 Docu-competitie FilmsportZ 2016

FilmsportZ is een filmcompetitie waarin drie Zeeuwse amateur filmtalenten een korte, creatieve documentaire maken van een Zeeuws sporttalent.

Met het project FilmsportZ brengen Stichting CAVAK en Zeeland Sport & Leisure film- en sporttalenten samen. Lorenzo Stolk, Andrea Verberkmoes - Newaza / Braziliaans jiu-jitsu en Chantal Walhout zullen worden geportretteerd door respectievelijk Kees Vermeer, Babbe Noya en Bo van Scheyen. Hoofdcoach Joël Duinkerke begeleidt hen tot aan de premieres bij Film by the Sea. Wij wensen iedereen veel succes!

FilmsportZ wordt mogelijk gemaakt door Fonds Cultuurparticipatie, VSB Fonds, Stichting Zeeland Sport & Leisure en Icon Broadcast Group.

Voor de trailer klik hier: https://www.youtube.com/watch?v=yS9enboTsjE&index=5&list=PLzO6-9IC-6balW6mZSVOtKDmDBrJ9Vv78