Portfolio

10 oktober 2016 tot 16 oktober 2016 DAM-X | Brouwersdam

DAM-X is hét surfevent dat van 12 – 16 oktober, naast de EFPT Finale/ EK Freestyle windsurfen, georganiseerd wordt op de Brouwersdam.

DAM-X staat in het teken van zien, doen & beleven!

Deze dagen laten de beste freestyle windsurfers vanuit Europa hun talent zien tijdens de Europese Kampioenschappen; EFPT (European Freestyle Pro Tour)! De deelnemers zorgen voor een ‘freestyle’ spektakel op het water. Tijdens de Meet and Greats staan de sporters klaar om jou te vertellen over het windsurfen of wordt er een handtekeningensessie gegeven.

Bezoekers kunnen op zaterdag en zondag  ook zelf kennis maken met de watersport door deel te nemen aan diverse boardsport en watersportclinics. Recreatieve windsurfers kunnen zich inschrijven voor  de leukste en  gezelligste windsurf slalom funrace van het jaar; de DAM-X Funrace.

Het hoogtepunt van de week is het  Friday Night Event op 14 oktober vanaf 19.00 uur. Deze lichtjesavond staat in het teken van duurzaamheid met o.a. een SUP, Segway of  MTB tour by night voor het goede doel: De Plastic Soup Foundation. Daarnaast is er een Outdoor Cinema, Chill Area waar je kunt genieten van de spectaculaire boardsport-, licht- & jumpshow en zijn er diverse informatiestands en kraampjes op de   Boardsport-en Foodmarket.

Kortom: Zie, doe en beleef!

Tekst en beeld: www.brouwersdam-superspot.nl/dam-x / www.dam-x.com