9 september 2016 tot 11 september 2016 Eredivisie Zeilen | Veere

Eredivisie Zeilen
Eredivisie Zeilen is een attractieve en toonaangevende zeilcompetitie die de zeilwedstrijdsport laagdrempelig en toegankelijk maakt. De Eredivisie Zeilen vormt ook voor het publiek een ideaal evenement om te bekijken. ZSL talent Muìrgen de Munck doet tijdens de gehele Eredivisie mee namens het team van Breskens.

18 toonaangevende watersportverenigingen strijden gedurende het jaar om de titel landskampioen. De formule is helder: korte races, identieke boten, één wedstrijdbaan en vijf speelronden op unieke locaties verspreid door het gehele land.

In het weekend van 9 t/m 11 september vindt het Eredivisie Zeilen plaats in Veere. Voor meer informatie over het Eredivisie Zeilen kunt u terecht op: www.eredivisiezeilen.nl

Beeld: Remmelt Staal (via www.eredivisiezeilen.nl)
Tekst: www.eredivisiezeilen.nl