Nieuwsbrief Stichting ZSL: november 2016 Stichting ZSL
Nieuwsbrief Stichting ZSL: november 2016

In deze nieuwsbrief aandacht voor het talent van de maand: Noah de Wild, Sportimpuls, Finn Kribbe en SailForce, Contacta, Beleef de Deltaroute en het donatiedoel van Erik Bastiaansen.  

DEZE KEER
Noah de Wild: Talent van de maand
Sportimpuls subsidie toegekend aan SSC de Poel en Stichting ZSL
SailForce nieuwe sponsor Finn Kribbe
Contacta 2016
Beleef de Deltaroute
ZSL talenten Erik Bastiaansen is klaar voor nieuwe stap
Noah de Wild: Talent van de maand

Rugby'er Noah de Wild is talent van de maand november. Noah kende vorig jaar een topseizoen. Als beloning werd Noah ook nog eens gevraagd voor het NTC. Het NTC is een programma waarbij de beste spelers van Nederland een aantal jaar lang vier keer in de week trainen met elkaar. Samen hebben zij als doel om in 2023, als eerste Nederlandse team, deel te nemen aan het WK. Het NTC is gevestigd in Amsterdam. Dat betekent dat Noah dit jaar voor zijn topsportcarrière naar Amsterdam is verhuisd.

 

Deze maand extra aandacht voor Noah op onze social media kanalen.

 

Wil je meer weten over Noah? Ga dan naar zijn profiel op onze website. 

     
Sportimpuls subsidie toegekend aan SSC de Poel en Stichting ZSL

De ZonMw-commissie Sportimpuls heeft aan SSC de Poel en Stichting ZSL voor de komende twee jaar een subsidie toegekend aan het project “Plezier en vertier in Dauwendaele en Nieuw-Middelburg”.

 

Jaap Keijmel zal namens stichting ZSL het project gaan leiden. Jaap heeft een brede ervaring in het opzetten van diverse sport gerelateerde activiteiten waaronder het Sportimpuls project “Sportdorp Oostkapelle “.

 

Topsporters en ambassadeurs voor de schaatssport Erwin en Niels Mesu uit Middelburg zullen ook de komende twee jaar hun bijdrage blijven leveren om kinderen op jonge leeftijd in beweging te krijgen door het geven van clinics in o.a. sporthal de Nassaulaan.

 

Lees meer op: http://bit.ly/Sportimpuls04112016

 

We werken nauw samen met SSC de Poel, Gemeente Middelburg, UCR, CIOS Goes-Breda, Stichting Welzijn Middelburg, de GGD Zeeland, de KNSB en het NOC*NSF

     
SailForce nieuwe sponsor Finn Kribbe

Vandaag aandacht voor dit mooie verhaal! In onze nieuwsbrief van oktober deden wij een oproep om Finn te ondersteunen via een donatie op Talentboek. Marco van Dijke van SailForce zag deze oproep en was zo enthousiast dat hij het hele donatiedoel van Finn wou financieren. SailForce is hiermee de nieuwe sponsor geworden van Finn.

Marco enorm bedankt voor deze mooie donatie! Wij wensen Marco en Finn een mooie samenwerking!

 

SailForce is al 10 jaar het adres voor Zeilen in Zeeland, bedrijfsuitjes, teambuilding, dagje zeilen op de Oosterschelde en nog heel veel meer..
Beleef een zeildag met sportieve kajuitzeiljachten op de Oosterschelde!Sportief dagje op het water, gezellig maar ook zeker uitdagend met een wedstrijdelement. Een zeilevent waar iedereen het nog vaak over zal hebben. SailForce is gespecialiseerd in sportieve bedrijfsregatta's. Met meerdere schepen een leuke wedstrijd zeilen. Iedereen aan boord heeft een functie. Teambuilding ten top waarbij samenwerken en communiceren cruciaal zijn.

 

Ga nu snel naar de website van SailForce.

     
Contacta 2016

Stichting ZSL staat dit jaar wederom op de Contacta, de netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

 

INSPIRE THE YOUNG GENERATION! – is het thema waarmee wij dit jaar op de Contacta in de Zeelandhallen in Goes staan.

 

Stichting ZSL staat dit jaar in samenwerking met de Persgroep op de Contacta. Samen met het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat, HZ University of Applied Sciences, Delta Academy en Sailing Holland Team 21 en BT projects bouwen wij de komende vier jaar aan een waterbewuste wereld samen met onze jonge topsporters uit de Zuidwestelijke Delta en de ambassadeurs Topsector water. Tijdens de Contacta presenteren wij op de stand van de Persgroep onze ambities rondom dit project genaamd Bring in The Dutch. 

     
Beleef de Deltaroute

Afgelopen zomer zijn alle watersporttalenten van stichting ZSL gekoppeld als ambassadeur aan de dertien deltawerken in de Zuidwestelijke Delta. Met ieder talent zijn er opnames gemaakt bij het Deltawerk dat zij vertegenwoordigen. 
 
Elke vrijdagmiddag rond 16.00 uur neemt een sporter je via een filmpje mee naar één van de dertien Deltawerken. Deze filmpjes komen o.a. op de social media kanalen van Bring in the Dutch, Beleef de Deltaroute en Stichting ZSL.

Bekijk hier het filmpje van zwemmer Ruden de Ridder bij de Bathse Spuisluis. 
 

Bekijk de eerste zeven afleveringen hier.  

     
ZSL talenten Erik Bastiaansen is klaar voor nieuwe stap

In de vorige nieuwsbrief hebben wij het Talentboek donatiedoel van Finn Kribbe onder de aandacht gebracht. Eerder in deze nieuwsbrief hebben jullie al kunnen lezen wat voor een mooi resultaat dit heeft opgeleverd. Ook u kunt onze talenten helpen!

 

Deze week extra aandacht voor het Talentboek donatiedoel van snowboarder Erik Bastiaansen. Hoewel Erik tot de nationale selectie behoort moet hij een deel van de kosten voor zijn sport zelf bekostigen. Daarbij kan hij wel wat hulp gebruiken. Bastiaansen: „Mijn doel is om 3.600 euro via Talentenboek bij elkaar te sparen. Dit is het laatste deel van het bedrag dat ik nodig heb om in mijn jaarlijkse kosten te kunnen dekken. De kostenpost bestaat uit de eigen bijdrage voor mijn verblijf op Papendal en de trainingen. Kosten die ik vanwege mijn fulltime job als topsporter nu nog niet zelf bij elkaar kan verdienen.”

 

Ga nu naar de Talentboekpagina van Erik en doneer: http://bit.ly/Erik29102016

 

Doneer je 35 euro of meer, dan gaat er zelfs een deel van jouw donatie naar het Jeugdsportfonds. Met jouw donatie aan Erik maak je bovendien kans op één van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. Zoals twee KLM economy class tickets naar een Europese bestemming naar eigen keuze. Ook heeft Erik een aantal leuke tegenprestaties!

     
Partners

     
Facebook Instagram Youtube Twitter LinkedIn Social
Stichting Zeeland Sport & Leisure
Stichting ZSL
Badhuisstraat 82
4381 LV Vlissingen