Wavemaker Annelous Lammerts wint Triple-S Invitational

nTitle

Gepubliceerd op 10 juni 2019 | Terug naar het overzicht

Kitesurfster en Dutch Wavemaker Annelous Lammerts heeft voor de eerste keer in haar carrière de Triple-S Invitational gewonnen. Dat is 's werelds belangrijkste wedstrijd binnen haar sport.

Aan het evenement in de Amerikaanse staat North Carolina doen alleen de beste freestyle kitesurfers van de wereld mee. Lammerts werd in 2017 al eens tweede en vorig jaar derde. Dit keer stak de Schouwse boven iedereen uit. Met haar overwinning verdiende Lammerts 12.000 dollar aan prijzengeld.

De Triple-S Invitational maakt deel uit van de Kite Park League. Een andere wedstrijd die van dit circuit uitmaakt, is de Kite Mansion Open in Brazilië. Deze wordt opgezet door Annelous Lammerts en haar vriend Alex Maes.

Bron: PZC