Dauwendaele in beweging: de Vitale Revolutie

19-02-2018

Ieder heeft zijn eigen reden om de start op maandag 26 februari bij te wonen. Iedereen is op zijn eigen manier bezig om een goed leven te leiden. Danwel met sport en beweging, danwel met gezonde voeding, maar hoe? Daar helpen wij u graag mee. Stichting ZSL bouwt bruggen tussen ondernemingen en verbindt bestaande organisaties. Middelburg Beweegt leidt wekelijkse wandelgroepen op ieder niveau. Nu ook in Dauwendaele! Start aan de Buitenruststraat 20, naast het pand van Fit4Free.

Tijdens de Kick-off op maandag 26 februari zijn ook allerlei organisaties als Zorgstroom, Lets Walcheren, Fit4Free aanwezig die u kunnen helpen bij eenzaamheid, zoeken naar sociale contacten, wat sport en beweging kan doen met Alzheimer en cursussen aanbieden als valpreventie. Ga in gesprek met de Gemeente Middelburg of kom in contact met de Wijkvereniging om te weten wat er in uw wijk gebeurt en welke activiteiten er al zijn! 

De wijk Dauwendaele heeft het voorrecht de pilotwijk van De Vitale Revolutie te zijn. De Vitale Revolutie helpt in het maken van de juiste keuzes, gebaseerd op de ‘bluezones’, een bewezen en prachtige gedachte over hoe mensen het meest gelukkig en gezond oud worden. Altijd al willen weten hoe uw lichaam ervoor staat? Maak dan gebruik van de GRATIS Fitcheck, uitgevoerd door specialisten van Fit4Free op 26 februari tussen 14:00 uur en 16:30 uur.

Klik hier voor meer informatie.