Ambassadeurs

Kitesurf Worldcup China, Hainan – 1st place Freestyle
Kitesurf Worldcup Fuerteventura, Sotavento – 1st place Slalom Racing

Biografie

Annelous Lammerts is sinds 2009 fanatiek kitesurfer. Ze vindt kitesurfen het mooiste wat er is. Vanaf het eerste moment was ze met elk beetje wind op het strand te vinden en nu eigenlijk nog steeds. Na het behalen van mijn VWO diploma kon ik vol voor het kitesurfen gaan en ben ik meteen de winter gaan trainen voor mijn eerste wedstrijdseizoen. In 2012 werd het harde werken beloond toen ze Europees kampioen werd. Na het wedstrijdseizoen van 2013 is ze veel gaan trainen in het buitenland zodat ze de jaren daarop zo veel mogelijk stops van de PKRA Worldtour mee kon varen. In 2014 deed ze voor het eerst mee aan de Wereldkampioenschappen en sindsdien haalde ze veel mooie resultaten en 1e prijzen. In 2015 werd ze Vice Wereldkampioen Slalom.