Fay en Mae

Mooiste prijzen 5e plaats Dutch Dragooncup 1e meiden team

Volg mij op:

Talentboekbanner Fay en Mae

Fay en Mae zijn beiden 13 jaar oud en zijn sinds de zomer van 2016 samen een zeilteam. Hun eerste wedstrijd samen was de Dutch Dragoon Cup 2016. Hier werden zij vijfde.

Fay en Mae zijn als 1 van de 16 internationale teams geselecteerd om mee te doen aan de AC Endeavour Hobie races op het eiland Bermuda. Dit is echt een 'once in a lifetime experience' en een grote zeilervaring voor de meiden. Ze varen wedstrijden in een internationaal veld en krijgen de mogelijkheid om verschillende wereldberoemde zeilers van de America's Cup teams te ontmoeten en van ze te leren. Op 24 juni 2017 varen Fay en Mae tijdens halftime van de finale van de America's Cup onze eigen finale. Dit wordt gevolgd door de America's Cup TV-camera's en duizenden toeschouwers. Het doel: een top 3-notering en het beste meidenteam worden.