1 januari - 31 december 2019 Scheldebeker 2019

Na het grote succes van de historische zwemtocht tussen Vlissingen en Breskens volgt in 2019 het vervolg. Deze 6 kilometer door één van de drukste scheepvaartroutes ter wereld betekent een intensieve samenwerking tussen instanties en bedrijfsleven.

Na het grote succes van de historische zwemtocht tussen Vlissingen en Breskens volgt in 2019 het vervolg. Deze 6 kilometer door één van de drukste scheepvaartroutes ter wereld betekent een intensieve samenwerking tussen overheden, instanties en bedrijfsleven.

In 2014 zwommen 90 ervaren zwemmers de Westerschelde over en stonden duizenden toeschouwers bij de start in Vlissingen en de finish in Breskens. Een gigantisch evenement met media-aandacht uit binnen- en buitenland.
Stichting ZSL werkt samen met Stichting Scheldebeker toe naar een nieuwe editie in 2019 van deze tocht die in 1964 voor het laatst werd gezwommen.

www.scheldebeker2019.nl