Evenementen en projecten

28 juni 2017 Zeezwemtocht 3,8 km

Vrije zwemtrainingstocht 3,8 km op woensdag 28 juni om 18.30 uur. Start en inschrijving bij oudezeedijk nabij oudehaven Kattendijke. Finish bij strandje Wemeldinge nabij Club Casco.

Vrije zwemtrainingstocht van 3,8 km op woensdag 28 juni om 18.30 uur. Start en inschrijving bij oudezeedijk nabij oudehaven Kattendijke. Finish bij strandje Wemeldinge nabij Club Casco.

Voorinschrijven via het inschrijfformulier (zie linkerkant van deze pagina) VOOR 18-06-2017 via e-mail naar openwater@zeelandnet.nl onder vermelding van Naam, Adres, Geb datum. Deelname is volledig op eigen risico. De kosten bedragen 8 euro. Deze kunt u overmaken op NL53INGB0000770507” tnv jae.boonman-Sinke

LETOP na 18-06-2017 bedragen de kosten voor deelname 12 euro.

Na afloop kunt u genieten van een lekkere kop soep in Club Casco en is er de gelegenheid om af te spoelen. De begeleiding komt vanuit Kanoclub Zeeland (KCZ).

Verdere info over doorgaan ed. zie Facebook Zwemtocht-Kattendijke-Wemeldinge, mail naar openwater@zeelandnet.nl of check de flyer aan de linkerkant van deze pagina.